IMMENS

IMMENS is een onafhankelijk platform van circa 100 à 150 gerenommeerde werkgevers in de regio Maastricht – Heuvelland. Wij bieden nieuwe kansen aan mensen die extra steun en aandacht nodig hebben om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden.

bind!

Het netwerk bind! wil het maatschappelijk betrokken ondernemen in de Achterhoek verder vormgeven en promoten.

SPRINC

Sprinc is een zakelijk netwerk waarin mensen centraal staan. Het gaat om mensen met talent én met een afstand tot de arbeidsmarkt. Partners van Sprinc willen helpen. Zij kennen de grote waarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen en weten hun betrokkenheid op dit gebied te vertalen naar meerwaarde voor hun eigen organisatie.

Sprinc is opgericht op initiatief van de stadsregio Parkstad en is vormgegeven door een aantal vooraanstaande bedrijven en instellingen uit deze regio.

KOM’MIT

KOM’MIT is een zakelijk netwerk waarin mensen met talent én een afstand tot de arbeidsmarkt centraal staan. Diverse keren per jaar komen partners bij elkaar om kennis op te doen en geïnspireerd te worden op het gebied van MVO/People.

AANtWERK

Met AANtWERK willen de drie bedrijven onder het motto ‘we zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ laten zien dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan.

WERKWAARDIG

Werkwaardig staat voor: volwaardig werk voor iedereen. Deelnemende organisaties voelen zich samen met Werkse! verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bewijzen dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan. Het netwerk bestaat uit gerenommeerde werkgevers uit de regio Delft.

KONNEKT’OS

Konnekt’os is een samenwerkingsverband van werkgevers en ondernemers die de kracht van maatschappelijk verantwoord ondernemen inzetten voor sociaal economische groei. Partners van Konnekt’os bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze ontmoeten elkaar tijdens diverse evenementen waar ze kennis en inspiratie opdoen op het gebied van MVO, stellen hun netwerk open én creëren waarde met en voor elkaar. Het partnerschap van Konnekt’os staat open voor alle werkgevers en ondernemers in Midden-Limburg.